Zo zorg je er voor dat je meubels er goed uit blijven zien

Op meubels wordt behoorlijk geleefd en hebben nogal wat te verduren. Daarom moet je er ook voor zorgen dat je jouw interieur op een goede manier weet te behandelen zodat ze jaren meegaan. Niet iedereen heeft een flink budget waarmee ze om de jaren van meubels kunnen wisselen. En dat is ook helemaal niet nodig. Ik vertel je precies wat er nodig is om er voor te zorgen dat jouw meubels jaren meegaan!

Optimale conditie

Om jouw meubels in optimale conditie te houden is er wel wat voor nodig. Op het moment dat je nieuwe meubels uitkiest is het belangrijk dat je deze zelf of laat inspuiten. Vaak is dat een spuitbus die er voor zorgt dat vlekken niet direct in de stoffen doordringen. Meestal betaal je bij de aankoop van je meubels wel een flink bedrag, maar het is wel over de lange termijn wel waard. Je zorgt er namelijk voor dat je meubels een goede start hebben.

Kinderen zijn vlekken makers

Als je zelf kinderen hebt of ze komen regelmatig over de vloer dan kan ik je aanraden om extra scherp te zijn op de knoeikunsten. Ze kunnen er zelf vrij weinig aan doen maar ze zijn vaak roekeloos en letten natuurlijk niet op. En als jij dan net nieuwe meubels heeft dan wil je niet dat er direct ketchup of jus vlekken op komen. Laat ze ook zeker niet over je bank rennen of er op springen. Dit doet jouw meubels geen goed.

Stof toch kapot?

Het komt wel eens voor dat je visite hebt en dat er toch een plekje op je bank komt. Je ziet een gaatje of er was al een gaatje en doordat iemand daar ging zitten is het verder open gegaan. Allereerst moet je kijken of je nog garantie hebt. Als je dit niet hebt is het laten herstofferen door een meubelstoffeerder in de buurt een goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *