Zijden bloemstuk kopen

kunstbloemen

Bloemen vind ik altijd erg mooi. Zij fleuren een ruimte helemaal op. Maar echte bloemen zijn best duur en binnen een week is het mooi er al weer af en moeten ze eigenlijk al weer vervangen worden. Kunstbloemen vind ik vaak niet mooi, omdat je dan goed kan zien dat het nep is. Maar bij www.deco-rent.nl hebben zij zijden bloemen die niet van echt te onderschijden zijn.

Huren of kopen


Deco-rent verhuurt in eerste instantie bloemen en bloemstukken. Dit is dan voor een bepaalde periode en daarna kan je dan weer andere bloemen huren. Dat was niet wat ik wilde. Ik wilde de zijden bloemen kopen. Gelukkig was dat ook mogelijk.

kunstbloemen

Mooi bloemstuk gekocht


Via Deco-rent kon ik verschillende bloemstukken kopen. Ik heb contact opgenomen met hen en aangegeven wat voor soort bloemstuk ik zocht. Ik kon bijvoorbeeld opgeven hoe groot het bloemstuk moest zijn, wat de vorm ongeveer moest zijn, wat voor kleur de bloemen moesten zijn en ook kon ik aangeven welke bloemen ik juist niet terug wilde zien in het bloemstuk. Ik kon dus alles helemaal aangeven, het zou dus echt een bloemstuk worden wat volledig aan mijn wensen voldeed. Toen zij alles wisten, zijn zij aan de slag gegaan voor mij en het resultaat was geweldig. Het was een perfect bloemstuk geworden. Ik heb dit nu al een half jaar en het is nog steeds prachtig! Ik ben er nog altijd erg blij mee!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*