Werkkleding voor in de bouw kopen nu eindelijk gelukt

Ik ben uitvoerder bij een groot bouwbedrijf en mag van de eigenaar om de zoveel jaar nieuwe werkkleding bouw kopen voor de mensen uitkiezen. Vind ik best lastig om eerlijk te zijn. Er zijn veiligheidseisen waar je aan moet voldoen, de werknemers hebben hun wensen en het bedrijf zelf wil natuurlijk ook nog eens het logo en de bedrijfsnaam erop hebben. Op een zondagochtend ging ik er eens rustig voor zitten en toen kwam ik op deze site terecht. En ik wist meteen dat ik hier mijn kleding wilde bestellen. Die maandag meteen even gebeld met een medewerker met een aantal vragen en alles was geregeld. Een maand later kwamen de pakketten binnen en iedereen was er enorm blij mee! Ook de eigenaar van het bedrijf vond de kleding fantastisch. Dat was eerlijk gezegd wel een pak van mijn hart, want het is best een klusje wat erg nauw mikt dat uitzoeken van bedrijfskleding voor in de bouw.

Volgende keer

Over een aantal jaren weet ik al waar ik de bedrijfskleding weer ga bestellen. Zeker weten hier. Goede site, goede service en betrouwbare levering! Prima bedrijf.