Werkkleding borduren

Aan werkkleding borduren worden hoge eisen gesteld, Werkkleding moet veilig zijn en van goede kwaliteit gemaakt zijn. Werkkleding is niet alleen voor veiligheid maar ook is het een belangrijke visitekaartje voor klanten of andere mensen die u zien. Omdat werkkleding vaak intensief gedragen wordt is het belangrijk dat het van een goede kwaliteit is. Wij verkopen niet alleen kleding van kwaliteit maar we kunnen ook uw kleding mooi borduren met uw logo er op.

Werkkleding borduren

Uw werkkleding borduren is de perfecte methode voor als u uw werkkleding er professioneel uit wilt laten zien. Een geborduurd logo heeft een chique uitstraling en zo zien de mensen die het dragen er ook representatief en netjes uit. Bij het borduren van kleding gebruiken wij de beste materialen en machines zodat het er goed op wordt geborduurd. Het logo blijft er voor altijd goed op zitten, zelfs na een aantal jaren van intensief wasse.

Bedrukken

Bij werkkleding borduren kunt u naast borduren ook ervoor kiezen om uw logo of bedrijfsnaam op uw kleding te laten bedrukken. Het moet wel professioneel gedaan worden, wij kunnen dit als de beste. Wij gebruiken zeefdruktechniek waardoor alles recht en precies op de kleding wordt bedrukt.