Wat een modern kantoor nodig heeft

Een modern kantoor: prachtige design stukken, duur apparatuur en een groot pand. Het zijn absoluut niet de dingen die een kantoor modern maken. Hier komt nog veel meer bij kijken. Bij een modern kantoor denken we niet zo zeer aan de inrichting van het kantoor, maar hoe werknemers hun werkdagen ervaren. Vroeger was het heel normaal dat werknemers lange uren maakten maar we weten al lange tijd dat dit niet meer de juiste manier is. Wat dan wel?

Gezondheid voorop stellen

Iets wat helaas een hoop bedrijven nog te weinig doen, is gezondheid voorop stellen. De mentale en fysieke gezondheid van je werknemers heeft grote invloed op de resultaten die je behaald als bedrijf. Ga in gesprek met je werknemers om te kijken hoe je de gezondheid kunt bevorderen. Is er een ruimte nodig waar werknemers even kunnen pingpongen of een spel kunnen spelen? Of misschien meer ruimte om persoonlijke ontwikkeling te bespreken en te kijken naar de opties die haalbaar zijn. Dit geldt zowel binnen het huidige bedrijf als in de toekomst.

Verplichte rustmomenten

In Scandinavische landen is het al heel normaal, maar in Nederland komt nog te weinig voor. Het inplannen van verplichte rustmoment, twee keer per dag, zorgt voor een betere productiviteit en het is een moment om even te rusten. Je kunt koffie drinken en even met je collega’s kletsen. Door vaker dit soort rustmomenten in te plannen zul je mooie resultaten terugzien!

Start een verbouwing voor jouw kantoor!

Is jouw kantoor nog niet zo modern als je gehoopt had? Laat je kantoor ombouwen tot het nieuwe kantoor! Een kantoor waar collega’s plezier hebben met elkaar, goed kunnen werk, gezondheid voorop gesteld wordt en je iedere dag zin hebt om naar je werk te gaan. Er bestaan een hoop bedrijven die je kunnen helpen bij het bouwen van een modern kantoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *