Wasbare luiers

Lees hier over wasbare luiers te verkrijgen bij Kidzstore. Jonge ouders weten, bij wegwerpluiers is binnen de kortste keren een kliko vol, en de jonge ouder beseft in wat voor wereld moet mijn kind opgroeien? De afvalberg wordt maar groter, is er geen systeem om die kliko vol luiers her te gebruiken? Helaas is het zo dat de afbreekbare luier niet bestaat. Luiers horen bij het restafval, na gebruik zijn deze voor de afvalverbranding. Maar voor de milieubewuste jonge ouders is er een goede oplossing; wasbare luiers. Daarmee verklein je de afvalberg, en vergroot je de toekomst van de kleine. Maar wasbare luiers hebben meer voordelen.

Kidzstore, de winkel voor moderne ouders

Over de voordelen van de wasbare luiers staat op de site de nodige informatie. Tevens kun je op de site lezen over toebehoren zoals inlegvellen en heel slim; de charcoal inlegger. Moderne milieubewuste ouders kunnen dus goed bij Kidzstore terecht. Ook voor latere fases zijn er oefenbroekjes, en ze hebben de zwemluier in het assortiment. Maar de shop kan meer leveren dan luiers en toebehoren. Kidzstore heeft een breed en diep assortiment voor de moderne milieubewuste ouder die de ontwikkeling en de toekomst van het kind voorop stellen. Kidzstore is opgericht met het idee van, milieubewust, stijlvol, en betaalbaar. Hierin stellen ze niet teleur.

De voordelen van wasbaar en hergebruiken gaan verder dan financieel

Op een onafhankelijk informatiesite voor jonge ouders staat een goede opsomming omtrent de voordelen van de wasbare luiers. Daar zijn ook adviezen te lezen. Bijvoorbeeld het advies om de luiers maat voor maat aan te schaffen, want anders is het zo’n investering. Aan het einde van de rit ben je met wasbare exemplaren altijd voordeliger uit dan met wegwerp. Dit afgezien dat de kleine nog een broertje of zusje krijgt, en dat je zo de luier nog een keer kan hergebruiken. De wasbare luier van Kidzstore heeft alleen maar veel voordelen voor de totale mensheid t.o.v. wegwerpluiers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *