Rijles in Arnhem volgen?

Verkeer

Rijles in Arnhem volgen? Volg dan rijlessen bij een ANWB-rijschool, zoals Verkeersschool Wesseldijk. Bij ons krijg je rijles onder professionele begeleiding van een ervaren rijinstructeur. Al onze rijinstructeurs voldoen aan strenge eisen en zijn gecertificeerd. Tijdens de lessen maken ze gebruik van een effectieve leerstijl, waardoor jij dat felbegeerde rijbewijs snel haalt.

Rijles in Arnhem

Geef je op voor rijles in Arnhem

Als je je opgeeft voor een rijles Arnhem dan komt de instructeur je thuis ophalen. Het is geen probleem als je nerveus bent of faalangst hebt. Onze instructeurs zijn opgeleid in het lesgeven aan leerlingen met faalangst. Tijdens de les word je dus op je gemak gesteld, waardoor het rijden veel makkelijker gaat. De eerste les is een proefles. Tijdens deze les komt de instructeur meer te weten over je vaardigheden en je kennis. Na afloop van de les krijg je een advies over het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Dit kunnen 20 lessen zijn, maar ook 30 of 40 lessen.

Theorie

Wij bieden je een compleet lespakket

Onze rijopleiding bestaat uit een compleet lespakket. Dit pakket bestaat uit een proefles, een persoonlijk lesadvies, een tussentijdse evaluatie, een lesgeldgarantie en een examengarantie. Dankzij dit uitgebreide en diverse pakket hebben wij het hoogste slagingspercentage van de regio. Onze instructeurs gaan altijd persoonsgericht aan de slag, zodat je alles uit je rijlessen kunt halen.

Rijlessen volgen van 16,5 jaar

Wij ANWB-Verkeersschool Wesseldijk is het al mogelijk om rijlessen te volgen van 16,5 jaar. Je mag praktijkexamen doen als je 17 jaar bent. Voordat je dit examen doet, moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Hiervoor moet je een theorie-examen afleggen. Dit mag al als je 16 jaar bent. Dit theoriebewijs is 1,5 jaar geldig. Het is dan ook belangrijk om je praktijkexamen binnen deze periode te behalen. Wil je nog meer zekerheid op de weg? Volg dan ter afsluiting een grip- en slipcursus. Dit is een toevoeging aan je rijbewijs.