Nu een Sym Mio kopen, later betalen. Hoe werkt dit?

Fast&furious

Wat is er nou mooier en leuker dan met een echte retro scooter door de straten van een grote stad te rijden? Je bent snel, wendbaar en je voelt die vrijheid die alleen een scooter je kan bieden. Je kunt ermee naar school rijden of je werk, of in het weekend ontspannende ritten mee maken. Maar welk merk en welk type is geschikt voor jou? Maak kennis met de Sym Mio, een middenklasse scooter met een top klasse kwaliteit. We leggen ook uit hoe je eenvoudig én zonder rente een scooter kunt betalen in 3 termijnen. Lees dus snel verder!

Scooter

Is Sym een goed merk voor scooters?

Er zijn volop merken, Sym zal misschien niet direct bekend in de oren klinken. In Nederland inderdaad niet, al komt hier de laatste jaren snel verandering in. De experts en hobbyisten kennen dit merk wel degelijk, omdat ze een uitstekende kwaliteit brommers leveren met een vriendelijk prijskaartje. Zo kun je de Sym Mio scooter met een beetje geluk onder de 2 mille aanschaffen. En dan koop je kwaliteit én design die dichter tegen Vespa aan ligt dan tegen de goedkope retro scooters. Sym Motors is namelijk een fabrikant uit Azië die ook voor bekende merken als Hyundai produceert. Ze bestaan al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw, en die kennis merk je aan de kwaliteit.

Waarom de Sym Mio kopen?

Met flink wat modellen in het assortiment kan het lastig zijn om te kiezen. Als je net als ons van het typische retro design houdt, maar wel op een moderne scooter wilt rijden, dan is de Sym Mio echt een modelletje voor jou. Laten we eens enkele feiten op een rijtje zetten:

  • De prijs ligt om en nabij 2000 euro, wat veel goedkoper is dan de concurrent uit Italië.
  • De 4-takt motor rijdt ongeveer 1 op 40 wat heel zuinig is.
  • Het is niet nodig om olie bij te vullen dankzij de moderne motor.
  • Het betreft een EURO4 type die voldoet aan de strenge eisen op het gebied van uitstoot en duurzaamheid.
  • Je kunt zowel Euro95 als Euro98 tanken. Met de introductie van E10 benzine heeft Euro98 wel de voorkeur.
  • De remschijf aan het voorwiel zorgt voor een hoge remkracht en daarmee een verhoogde veiligheid.
  • Je kunt de Sym Mio in snorfiets en bromfiets uitvoering kopen.
  • De kleine wielen zorgen voor een hoge wendbaarheid wat zeker in de stad erg comfortabel is.

Naast het standaard model dat op zich al heel compleet is, kun je ook nog vele opties bestellen om er echt jouw scooter van te maken.

Hoe werkt een scooter betalen in 3 termijnen?

Je hebt een keuze kunnen maken, en je gaat een Sym Mio kopen. Dat is zeker geen dure scooter, maar als je eventjes krap bij kas zit is het toch een hele uitgave in één keer. Je kunt besluiten om een scooter te leasen, dan betaal je in termijnen. Handig natuurlijk, maar niet iedereen wil voor een langere tijd aan een leasecontract vastzitten, daar komt nog bij dat niet iedereen door de BKR controle komt. In de Fast & Furious scooterwinkel kun je ook de scooter betalen in 3 termijnen. Dat is geen leasecontract, dus er is ook geen BKR check. Je betaalt dan direct één derde bij aanschaf, vervolgens een derde na 30 dagen en het laatste deel na 60 dagen. Dan heb je dus ongeveer twee maanden om het totale bedrag te voldoen, terwijl je wel kunt genieten van jouw Sym Mio. Lees meer over deze betaaloptie in de Fast & Furious webshop.

Een klassiek design, moderne technologie en een betaalbaar prijsniveau. Wat ons betreft is de Sym Mio echt een topper!