Mooie vergaderlocatie in Rotterdam Centrum

vergaderlocatie Rotterdam Centrum

Een mooie vergaderlocatie in Rotterdam Centrum, is te vinden bij Suite Hotel Pincoffs. Hier is het mogelijk om voor een hele dag het hele hotel, of een ruimte te huren. Een zeer mooie locatie, die door iedereen makkelijk te bereiken is. Of je nu met het openbaar vervoer, of met eigen auto komt, je bent binnen een mum van tijd op deze bestemming.

Al een paar keer zijn wij met ons bedrijf op deze locatie geweest. Hier hebben wij dan een bijeenkomst en kunnen zo alles met ons personeel bespreken. Vaak is er een heerlijke lunch tussendoor en als afsluiter een tocht door de stad.

Huur een mooie vergaderlocatie in Rotterdam Centrum

Alles wat ik hierboven heb beschreven wordt door dit hotel verzorgt. Dit is maar een klein gedeelte van het enorme pakket wat je hier allemaal kan bestellen. Eigenlijk teveel om op te noemen en daarom misschien verstandiger om zelf een kijkje op deze website te nemen, of contact op te nemen met de medewerkers van dit hotel.

De afgelopen vergadering zijn wij met een Segway door de stad gaan toeren. Dat was een zeer leuke afwisseling na een heftige vergadering. Om deze dag helemaal goed af te sluiten, kregen wij nog een heerlijk buffet in dit hotel.