Mijn ervaring met Jura koffiebonen

Graag wil ik mijn ervaring delen met Jura koffiebonen aanschaffen. Ik heb via de website van Caffe Duo koffiebonen besteld voor op kantoor. Ik was namelijk op zoek naar een nieuwe leverancier van koffie. Omdat ze bij Caffe Duo geen minimale bestelhoeveelheid hanteren, heb ik om te proberen eerst een kleine hoeveelheid besteld. Dit om erachter te komen hoe deze koffie zou bevallen bij mijn werknemers. Het was fijn dat ik eerst een proefpakket kon bestellen. Op deze manier kon ik proberen of dit merk in de smaak zou vallen op de werkvloer.

 Een heerlijke, gebrande smaak

 Zowel ikzelf als de mensen op de werkvloer hoopten dat we met deze proefbestelling een goede keus hadden gemaakt. Gelukkig was dit zeker waar en overtrof de koffie al onze verwachtingen. De koffie is makkelijk in gebruik: een kopje is zo gezet. Dit is fijn, omdat vooral ‘s ochtends de koppen koffie er rap doorheen gaan. De koffie van Jura had een lekkere, gebrande en intense smaak maar was niet te bitter. Ook met melk en suiker blijft de smaak lekker en doet denken aan een vakantie in Italië. Ik ben dus zeker te spreken over dit merk en we hebben er een nieuwe favoriet bij op kantoor.