Het gezicht van je woning

Een praktisch en betaalbaar alternatief voor gordijnen is raamfolie. Het is praktisch omdat het zo gemakkelijk is aan te brengen. Het is ook een verfraaiende aanvulling van een set huiselijke gordijnen. Samen verzorgen ze het décor van je raam en het gezicht van je woning. Dit gezicht is het eerste wat je gasten zien. Maar ook het eerste wat jou verwelkomt na een dag hard werken, boodschappen doen, of kinderen naar school brengen.

Met de juiste keuze raamfolie kun je een prachtig geheel creëren. Er zijn diverse soorten raamfolie waarmee je jouw stempel op een stijl naar keuze kunt drukken. Daarmee is raamfolie een echte aanwinst voor zowel de buitenkant als het interieur. Fraai en praktisch.

Tip voor een verzorgd gezicht

Een tip om het gezicht van je woning een goed verzorgd uiterlijk te geven, is een goede voorbereiding. Dit doe je door vóór het bevestigen te bepalen wat de hoogte moet zijn van het raamfolie. Een goede tip is om eerst een lang vel papier van bijvoorbeeld een afdekrol af te knippen en dat aan het raam te bevestigen. Met z’n tweeën gaat deze klus het best; dan kun je de rol goed recht trekken en aan beide kanten vastplakken.

Zo kun je samen nagaan of je de juiste hoogte hebt gekozen voor precies de goede privacy. Wel naar buiten kunnen kijken, onder en boven de strook door. Maar geen voetgangers, fietsers of automobilisten van buiten inkijk geven. Neem daarbij twee uitgangsposities. Wanneer je zelf in de kamer loopt en wanneer je op de bank zit, bijvoorbeeld bij het tv kijken. Heb je de juiste maten bepaald? Dan is het tijd om de bestelling te plaatsen voor jouw keuze raamfolie.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*