Het effect van een hoge positie in Google

Kan je helpen om beter vindbaar te worden en dus hoog in Google ranking te staan.

Niet gevonden worden in Google

Website die lager in de Google Ranking staan, zullen vaak niet gevonden worden door klanten. Dit komt omdat Google de voorrang geeft aan andere websites. Een lage Google Ranking houdt in dat andere websites boven jouw website staan. Als een klant iets zoekt in Google, dan krijgt de klant verschillende websites te zien. De website die de klant als eerste ziet, zijn de websites die Google aangeeft als het meest relevant. Vaak kijken klanten ook naar de eerste paar website die in Google staan. Zelden zou iemand doorscrollen binnen de zoekpagina’s van Google omdat andere relevante websites al op de eerste twee paginaꞌs staan. 

DoubleSmart helpt je een hoge positie in Google aan te nemen 

Als je een hoge positie in Google wilt aannemen dan zijn een aantal aandachtspunten belangrijk. Alle informatie die zichtbaar op je website staat, maar ook in de website bouw zit zijn belangrijk voor Google. Informatie zoals onder meer je teksten keywords en relevantie zijn aandachtspunten waar Google naar kijkt. Google beoordeelt de verschillende webpagina’s binnen jouw website. Als deze webpagina’s relevant genoeg zijn, dan geeft Google jou een hoge Google ranking. Denkt Google dat een andere site meer relevant is, dan komt een andere site hoger te staan. DoubleSmart kan daarna alle aandachtspunten uitvoeren om ervoor te zorgen dat je beter vindbaar wordt.

Wat is nodig voor een hoge positie in Google

Google kijk dus naar de verschillende webpagina’s binnen jouw website. Google gebruikt een aantal eisen die ervoor zorgen dat de pagina als zeer relevant wordt beschouwd. Alles draait erom dat de zoekwoorden die de klant gebruikt relevant zijn voor jouw website. Dit doet Google om de zoekervaring zo prettig mogelijk te maken. Dit is voor jouw website natuurlijk ook prettig omdat je dan alleen klanten krijgt die ook daadwerkelijk op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Om dit ook aan Google te laten zien is het belangrijk dat de informatie op je website voldoet aan verschillende eisen die Google stelt. Dit houdt in dat je SEO teksten nodig hebt, dat informatie op je website relevant en up-to-date is, dat de website goed is ingericht En dat binnen de website rekening is gehouden met een aantal zaken die Google nodig heeft om jou te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *