Een verloopfitting kopen

verloopfitting kopen

Snel, online, een verloopfitting kopen, dat heb ik onlangs gedaan. Gelukkig maar, want anders had ik mijn lamp wel weg kunnen doen. Want ik had eindelijk een geweldig mooie lamp gekregen, maar niet de juiste lampen in huis. Helaas is mij dit al vaker overkomen en daarom leek het mij een zeer goed idee, om een stekker te kopen waarmee ik elke lamp passend kan maken. Helemaal geweldig is, dat je hiermee ook de lamp wat hoger kan zetten en hierdoor beter uit komt in een hoek of op een kast.

verloopfitting kopen

Hier kan je een verloopfitting kopen

Via de webshop van Bizz Light is het mogelijk om diverse lampen te kopen, of zelf samen te stellen. Het is natuurlijk heel erg leuk wanneer jij diverse verschillende spullen hebt gekocht, om hiermee zelf een lamp te creëren.

Het idee leek mij helemaal geweldig, alleen om het ook tot uitwerking te krijgen, was een geheel ander verhaal. Alle spullen had ik namelijk al in huis, maar laat de lamp die ik hierin wilde zetten net niet passen. Gelukkig heb ik dat op kunnen lossen door hier een fitting in te plaatsen die wat langer is. Hierdoor heb ik mijn gemaakte lamp compleet kunnen maken.