Cursus voor makelaars

Als makelaar volg ik geregeld een cursus voor makelaars, dit om volledig up-to-date te blijven. De cursus volg ik niet altijd bij hetzelfde bedrijf, op die manier vergroot ik mijn kennis naar mijn mening het beste. Recentelijk heb ik weer een cursus gevolgd dit maal bij Bonstaete te vinden op Bonstraete.nl, daarvan moet ik toegeven dat het tot nu toe (ik ben al 7 jaar makelaar en volg minimaal 2 maal per jaar een cursus) een van de beste bedrijven was waar ik een cursus heb gevolgd. Het personeel is zeer vriendelijk en de cursus is duidelijk en verruimt de kennis goed.

Vaak basaal

Elke keer als ik een cursus volg leer ik natuurlijk het een en ander maar gezien mijn ruime ervaring merk ik dat veel cursussen erg basaal zijn en niet bijzonder veel nieuwe informatie bevatten. Ik zie het dan ook naast een verdieping als een opfrisser van de al bekende informatie. Bij Bonstraete heb ik echter wel enkele nieuwe dingen geleerd. Ik raad dan ook iedereen aan die zich met makelaardij bezigt om eens op Bonstraete te kijken om de kennis te verruimen. Ik kan oprecht stellen dat de cursussen welke ze aanbieden een meerwaarde hebben ten opzichte van de cursussen welke ik elders heb gedaan.