Bancair

bancair

Zoek je een goede bancair voor je organisatie? Via een detacheerder vind je die wel!

In bepaalde sectoren is het zeker niet altijd eenvoudig om snel aan goed personeel te komen. Zo is het vinden van een goed geschoolde en ervaren bancair bijvoorbeeld geen makkelijke opgave. Als je je als bedrijfsleider zijnde moeizame, tijdrovende en dure zoektochten naar dit soort specialisten wilt besparen, dan is het ’t overwegen waard om een samenwerking aan te gaan met een detacheerder. Zo’n detacheerder levert je dan de specialist(en) op het moment dat je deze nodig hebt. Voor alle duidelijkheid hebben we in de volgende alinea de voordelen van zo’n samenwerkingsverband opgesomd.

De voordelen van samenwerken met een detacheringsbureau op een rijtje

Een samenwerking met een extern detacheringsbureau levert jou als bedrijf zijnde de volgende voordelen op:

  • Je wint aan flexibiliteit, want je zit wat minder dan gewoonlijk vast aan arbeidscontracten. Als er eens een piekperiode is, dan kun je er gewoon wat extra personeel inhuren. En heb je eens plotseling voor een tijdje een specialist als een bancair nodig, dan zou je door snel te schakelen deze vlug in huis kunnen hebben.
  • Je merkt het al: met een samenwerking met een detacheerder heb je gewoon razendsnel wat je wilt. Dat is niet alleen handig als er eens een piekperiode overbrugd moet worden. Het is ook buitengewoon nuttig als er plotseling een werknemer (langdurig) ziek afhaakt, als iemand met zwangerschapsverlof gaat of als om een andere reden een tekort ontstaat.
  • Wanneer je samenwerkt met een goede detacheerder, dan krijg je altijd de beschikking over goed geschoold personeel. En dat dus nog bijzonder snel ook.
  • Jouw bedrijf loopt weinig risico met een dergelijke samenwerking. Je bent namelijk niet formeel de werkgever van een gedetacheerde. Je betaalt daar een vergoeding voor en blijft verder verschoond van andere risico’s van het werkgeversbestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *