Badkamers Noord Brabant

badkamers Noord Brabant

In Google typte ik ‘badkamers Noord Brabant kopen‘ in. En zo kwam ik bij Jan van Erp uit. Een prima zaak waar ze mij fantastisch geholpen hebben. Nu heb ik die droombadkamer die nog vele jaren mee kan gaan, en het was nog voordelig ook.

badkamers Noord Brabant

Compleet

Het is alles onder één dak. Bij één zaak kon ik voor alles slagen. Alle denkbare tegels tref je in de showroom aan. Op aanraden van de verkoopadviseur lijken de wandtegels op de tegels op de vloer maar deze zijn anders. De vloertegels zijn antislip. Toen nog een kuip, meubeltje met wasbak met een spiegel erboven. De spiegel is trouwens gelijk een handige kast. En natuurlijk een douchecabine tegenover de WC. Het is een mooi geheel, goed bruikbaar, makkelijk schoon te maken en te houden. Omdat ik niet zo’n doe-het-zelver ben heb ik het laten plaatsen door vaklieden. Aangezien ze bij dat klusbedrijf vaker badkamers plaatsen weten zij wat goed is; zij vertelden mij dat het goede kwaliteit is. Ik heb dus voor vele jaren een prima badkamer. En heb jij ook een badkamer Noord Brabant nodig? Ga naar Jan van Erp voor goede kwaliteit.