3 leukste vakanties voor in de kerstvakantie!

Het is bijna kerst! Dit betekent niet alleen gezelligheid en samenzijn, maar ook lekker een paar dagen vrij. De een kiest ervoor om alleen met de kerst vrij te zijn en de ander neemt de dagen ervoor en erna ook nog vrij. Daardoor is het ideaal om op vakantie te gaan rond de kerstperiode. Als laatste zijn ook de kinderen vrij dus dan hoeft alleen de bestemming nog bepaald te worden. Wij willen je hierbij graag helpen. Daarom staan hieronder de 3 leukste vakanties voor de kerst.

Naar de sneeuw

Het beeld dat de meeste mensen hebben bij kerst is toch vaak dat er sneeuw ligt. Helaas is dit in Nederland zelden het geval en moet je hiervoor dus naar het buitenland. Landen die meer dan geschikt zijn om kerst te vieren in de sneeuw zijn Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Deze landen staan voornamelijk bekend om wintersportvakanties. Je hebt hier dus sneeuw, de mogelijkheid om de skiën of snowboarden en daarbij ook leuke locaties om te feesten op apres ski hits. Meerdere redenen dus om met de kerst naar de sneeuw te gaan.

Dubai

Ben jij juist iemand die liever het warme weer opzoekt? Dan is Dubai de locatie om op vakantie te gaan met kerst. Met een pakketreis in Dubai ontdek je alle leuke plekjes waar je geweest moet zijn. Zo is er met kerst genoeg te doen alleen wordt er in Dubai gesproken over Festive, omdat ze er officieel geen kerst vieren. Activiteiten waar je aan kan denken zijn: speciale kerstbrunches, kerstmarkten, een magisch grote kerstboom en een winter wonderland.

Vakantiepark in Nederland

Wil je er even tussenuit met de kerstdagen, maar niet te ver van huis? Dan zijn vakantieparken in Nederland de plek om naartoe te gaan. Op de parken wordt alles in de kerstsferen gebracht waardoor je terecht komt in een kerstparadijs!